Petak, 19 travnja, 2024

Opsadno stanje u Zagrebu, odjeknulo nekoliko eksplozija: Jedna osoba povrijeđena!

Preporučeno

Više eksplozija zatreslo je iza ponoći zapadni dio Zagreba. Jedna je osoba ozlijeđena, potvrdili su Indexu iz zagrebačke policije.

Zagreb, 11.01.2013 - Policija vrsi ocevid zbog cetri eksplozije koje su nocas  opet odjeknule u Podsusedu

“Svi smo na terenu, istražujemo što se dogodilo, više informacija imat ćemo kasnije”, kazali su kratko iz policije potvrđujući da je jedna osoba prevezena u bolnicu. Iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, oko 3 sata stigla je informacija kako je ozlijeđeni muškarac izvan životne opasnosti!

Trenutno je na mjestu eksplozije dosta haotično stanje. Na mjestu događaja se u ovim trenucima ne može dobiti puno informacija od policije, oni uglavnom preusmjeravaju promet. Građani koji ovdje žive kažu da su osjetili detonacije, ali ih nisu povezivali s nekakvih eksplozijama po gradu. Sve su hitne službe na terenu, među kojima su vatrogasci, policija i ekipa za uviđaj koja je reflektorima osvijetlila mjesto događaja.

Upravo se čita:  Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

zagreb_2

Eksplozije su se dogodile blizu križanja Aleje Bologne i Gospodske ulice, kod autobuske stanice. Aleja Bologne je opet zatvorena za promet, i to od Škorpikove do BVrapčanske aleje. U Podsusedu ispred tunela prema Zaprešiću stoji policija s dugim cijevima, zaustavlja i pretražuje sva vozila.

“Noćas oko 00:05 prema dojavi centra 112 na Aleji Bologne preko puta Gospodske ulice došlo je do snažne ekspolozije na autobusnoj stanici. Usljed eksplozije jedna je osoba ozlijeđena, prevezana na hitnu pomoć i trenutno je van životne opasnosti. Sve su hitne službe na terenu a krenuo je uviđaj. Informacije o više detonacija koje su se pojavile u nekim medijima nisu službene.”, priopćili su u tri sata ujutro iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Upravo se čita:  Obustavlja se potraga za tijelom male Danke u ovom obimu, istražitelji planiraju nešto drugo

Više čitatelja javilo se Indexu kazavši kako se čulo nekoliko eksplozija, najmanje tri, a prva je bila najjača, čula se od Samobora do Novog Zagreba i centra Grada. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, odjednom se čulo: “Nazaaaad!”, tada se čula i druga eksplozija, napisao nam je čitatelj.

Navodno su kod pruge u Gajnicama pronađene još dvije eksplozivne naprave! Index je dobio neslužbenu potvrdu te informacije, iz krugova bliskih istrazi gdje je rečeno kako se navjerovatnije radi o amaterskim napravama. Sve će se vještačiti kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Iz policije nisu mogli govoriti o detaljima uviđaja. U 11 sati policija će dati izjavu za medije.

Upravo se čita:  Ovo je djevojka koja je luksuznim terencem usmrtila brata (21) i sestru (19). Hvalila se luksuznim životom

zagreb_3

Prije samo dva dana na nepoznatu eksplozivnu napravu u Podsusedu, naselju do Gajnica na čijem su se rubu dogodile noćašnje eksplozije, naletio je teretni voz.

(Index.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Najavljene nove padavine: U jednom dijelu BiH mogao bi pasti jedan od najvećih snjegova ove godine

Hladnije i nestabilno vrijeme nastavlja se i u narednim danima. U noći na subotu lokalno se očekuje mraz, a...

Još vijesti za vas