Petak, 29 ožujka, 2024

Skandal u tuzlanskoj srednjoj školi – Mladić na Facebooku objavio fotografije nage 16-godišnje djevojke

Preporučeno

Vijest koju ćete pročitati objavljujemo kao upozorenje roditeljima, mladim djevojkama, svim korisnicima Facebooka… Facebook profil imaju svi, a kako ga koriste Vaša djeca?

(Foto: kalesijski.com)
(Foto: kalesijski.com)

Početkom februara ove godine u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući Facebook i mnogo šire.

Kako saznaje Nezavisni Kalesijski Portal (kalesijski.com), jedan mladić je od svoje 16-godišnje djevojke zatražio da mu dokaže svoju ljubav tako što će se fotografisati naga i poslati mu te fotografije.
Maloljetna A.A. (ime poznato našoj redakciji) je to i učinila, nakon čega je mladić, također učenik iste škole, fotografije objavio na svom Facebook profilu, te “označio” pomenutu djevojku.

Upravo se čita:  Uništavanje kulturne baštine: Bagerom uklonio stećke i oštetio ostatke srednjovjekovne crkve

Za samo nekoliko minuta fotografije su bile u posjedu skoro svih učenika ove škole, ali i mnogo šire.
Nezvanično saznajemo da je među srednjoškolcima u Tuzli ova učenica predmet ismijavanja, te da je izgubila prijateljice koje se nakon ovoga ne žele družiti sa 16-godišnjom djevojkom učenicom drugog razreda.

— Nije nam poznato da li je o ovom skandalu upoznato rukovodstvo ove škole i MUP TK, ali ćemo ih obavijestiti o istom, te se nadamo da će provesti istragu o pomenutom slučaju, jer se radi o maloljetnoj djevojci.

Upravo se čita:  Iz prodaje u BiH se povlači jedan prehrambreni proizvod nakon inspekcijskog pregleda

(Kalesijski.com/Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Cure prve informacije s vještačenja mobitela: Na dan nestanka obrisano je mnogo poruka i poziva!

Prema neslužbenim saznanjima istrage, vještačenje mobitela Ivane Ilić pokazalo je da su mnoge poruke i podaci o pozivima izbrisani,...

Još vijesti za vas