Četvrtak, 28 rujna, 2023

Pogledajte kako je bračni par autobus preuredio u savršen dom

Preporučeno

Inspiracija za uređenje poslužile su im vikendice na istočnoj obali i roman Moby Dick pa autobus ima sanjivi, nautički ugođaj

Izgleda se da se američki san mijenja sa svakom generacijom pa se zbog visokih troškova života i želje za jednostavnošću sve više mladih Amerikanaca odlučuje za život u minijaturnim kućama.

Tako je i mladi bračni par, Julie i Andrew, nakon što im je gazda povisio stanarinu odlučio da spakuje kofere i autobus učini svojim domom.

Svoj potpuno obnovljeni školski autobus smjestili su pored jezera na 30 minuta vožnje od Atlante. Zahvaljujući kreativnim rješenjima za odlaganje i multi-funkcionalnim elementima, sve u kući ima svoje mjesto i služi svrsi. Kao inspiracija za uređenje poslužile su im vikendice na istočnoj obali i roman Moby Dick pa autobus ima sanjivi, nautički ugođaj.

Sa prekrasnom prirodom koja ih okruženje i udobnim enterijerom kakav su stvorili, život u autobusu za ovaj par i njihove kućne ljubimce bio je odluka koju nisu zažalili. I da, autobus je u voznom stanju, tako da su slobodni da svoj dom premjeste gdje požele!

Pogledajte kako sve to izgleda u našoj fotogaleriji.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Visoki domaći i međunarodni zvaničnici stižu na vježbu OSBiH na Manjači

Jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OSBiH) iz sastava 6. pješadijske brigade i 5. pješadijske brigade, podržane elementima jedinica...

Možda vas zanima i ovo