Subota, 23 rujna, 2023

Bosanac u vozilu srpskih registarskih oznaka kroz Hrvatsku krijumčario turske migranate

Preporučeno

U automobilu je uočeno 10 ilegalnih migranata (državljana Republike Turske).

Dana 1. juna, u 22.50 sati, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su prilikom nadzora, u Slavonskom Brodu, u Zagrebačkoj ulici, zaustavili osobni automobil (nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije), kojim je upravljao 28-godišnjak (državljanin Bosne i Hercegovine). U automobilu je uočeno 10 ilegalnih migranata (državljana Republike Turske).

Upravo se čita:  Oglasio se putnik Kantićevog busa: "Sve je izgorilo za 10 minuta. Četiri sata smo čekali novi bus. Smrzli smo se"

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 28-godišnjak u namjeri stjecanja nepripadne imovinske koristi, prevozio migrante koji su nezakonito iz Bosne i Hercegovine ušli u Republiku Hrvatsku.

Policijski službenici su 28-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog prostora, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a prema stranim državljanima će se provesti postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prognoza meteorologa: Evo kakvo će vrijeme biti do 4. oktobra

Ciklona će u dane vikenda u Bosni i Hercegovini donijeti padavine i manje topao zrak u odnosu na proteklu...

Možda vas zanima i ovo