Petak, 1 prosinca, 2023

Carina prodaje kupaće kostime, haljine, majice, skupocjene Iphone, opremu za ribolov

Preporučeno

U ponudi su i ženski kaputi, džemperi, jakne, kompleti, haljine, suknje, trenerke, majice i kombinezoni.

U Regionalnom centru Tuzla na prodaju će, između ostalog, biti ponuđeno deset štapova za pecanje, 30 muških kaiševa, četiri ženska, ali i 123 stripa ukupne vrijednosti 719 maraka. Prodaja će biti vršena i u magacinu Zvornik.

Ponudili su i muške i ženske pantalone, opremu za skijanje, šest polovnih lapotopa, ali i tri polovna akumulatora, polovan usisivač i oprugu za garažna vrata.

Upravo se čita:  Uskoro kreće izgradnja ogromnog tunela: Put od Mostara do Sarajeva bit će kraći za više od 30 kilometara

Odlučili su da prodaju i jedan iphone 13 pro 1.557 KM, kao i dva iphone 14 pro od po 2.225 maraka, te Apple pametni sat od 1.864 marke.

U ponudi su i ženski kaputi, džemperi, jakne, kompleti, haljine, suknje, trenerke, majice i kombinezoni.

Na drugoj javnoj aukciji koja će biti održana istog datuma i na istom mjestu kao i prva sa sat vremena razlike, biće ponuđeni bademantili, metalni čamac, 89 mobilnih telefona, somot pantalone, 100 sukanja, dječije patike, ženske košulje, kao i 90 komada helanki.

Upravo se čita:  Ministri šest država EU: Podrška otvaranju pregovora sa BiH do kraja godine

Šta se sve nudi iz magacina u Zvorniku možete saznati klikom na link u nastavku i OVDJE.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Potpisan ugovor: Ovo su nove aviolinije iz Tuzle, objavljene su i cijene karata

Današnjim potpisivanjem sporazuma aerodrom Tuzla i grčka aviokompanija Lumiwings zvanično započinju svoju saradnju. Svečanom činu potpisivanja sporazuma i uspostavi...

Možda vas zanima i ovo