Srijeda, 29 studenoga, 2023

Dobre vijesti: Wizz Air uvodi jednu od najvećih promjena u vazdušnom saobraćaju!

Preporučeno

Pretplata mora trajati najmanje šest mjeseci te se obnavlja svaki mjesec.

Niskotarifni avio-operater Wizz Air u svojoj ponudi će od maja imati i model pretplate – putnici će kroz period od šest mjeseci moći uplaćivati paušalni iznos, a zauzvrat će svaki mjesec moći odabrati jedan let, u jednom smjeru ili povratni.

Model pretplate Wizz Air MultiPass zasad će biti moguć samo na letovima na domaćim linijama u Italiji te internacionalnim prema Poljskoj, a putnici će na raspolaganju imati četiri opcije – odabrati pretplatu koja uključuje samo kartu, zatim model karta plus prioritetni ukrcaj, karta i kofer do 20 kilograma ili model koji uključuje sve opcije.

Upravo se čita:  Iz kompanije Bingo objavili: Dugo očekivani trenutak je konačno stigao!

 

Kako piše portal Travelpuls, oni koji se odluče na pretplatu, prvu kartu mogu kupiti odmah, s time da let može biti najmanje pet dana od dana kupovine. Pretplata mora trajati najmanje šest mjeseci te se obnavlja svaki mjesec.

“Putnici ovime za fiksnu cijenu dobivaju odličnu ponudu za nadolazeću ljetnu sezonu, a istvremeno ne trebaju nadgledati cijene i planirati putovanje puno ranije kako bi dobili najbolju ponudu.

Upravo se čita:  Još loših vijesti s tuzlanskog aerodroma: Odustala i zamjena za Wizz Air

Zahvaljujući pretplati putnici mogu vrlo jednostavno odabrati let u poslovne ili odmorišne svrhe”, navodi se u saopćenju kompanije.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Evropska komisija objavila kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Evropska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...

Možda vas zanima i ovo