Utorak, 5 prosinca, 2023

Doveli Šešelja na TV da analizira slučaj masakra u beogradskoj školi

Autor:Faktor.ba

Preporučeno

Šešelj i Marić su se usaglasili kako je za sve kriv Zapad, prvenstveno Sjedinjene Američke Države iz kojih se “uvozi sve negativno”.

Zvuči nevjerovatno, ali kad se radi o Srbiji i njihovim medijima, sve je moguće pa i to da ratni zločinac Vojislav Šešelj u jutarnjem programu tamošnje televizije, dan nakon masakra u beogradskoj osnovnoj školi, analizira i daje svoje “stručno mišljenje”.

Upravo se čita:  Sjenicu zatrpao snijeg, dalekovod ispao iz sistema

Vojislav Šešelj je bio gost kontroverznog Milomira Marića na Happy TV, poznatoj kao mediju koji promovira nasilje, razvrat i emetuje skandalozne realityje.

Cilj Šešeljevog gostovanja, što je lako zaključiti iz njegovog razgovora sa domaćinom Marićem, bio je odbraniti režim Aleksandra Vučića i uvjeriti javnost da ni slučajno niko ne treba ni pomisliti kako je došlo do nekih propusta u cijelom sistemu, zbog čega se desio masakr.

Upravo se čita:  Šta se dešava na Kosovu: KFOR utrostručio svoje prisustvo

Šešelj i Marić su se usaglasili kako je za sve kriv Zapad, prvenstveno Sjedinjene Američke Države iz kojih se “uvozi sve negativno”.

Ratni zločinac Šešelj jedan je od promotora mržnje i nasilja u srbijanskim medijima, naročito televizijama gdje je rado viđen gost, kao i većina drugih ratnih zločinaca i kriminalaca čije je pojavljivanje na TV-u u udarnim terminima u toj zemlji posve prihvatljivo.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo