Srijeda, 4 listopada, 2023

Feraget odgovorio Lukaču: To su notorne gluposti kojima ministar pokazuje koliko je neozbiljan

Preporučeno

Davorov advokat je otkrio da ga u ovom slučaju vode isti motivi kao i u slučaju Dženana Memića.

Advokat Ifet Feraget poručio je ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču da su ”notorne gluposti” da je on ”po zadatku u Banjaluci”, pojasnivši da ga je u ovaj grad poslala ”njegova profesija”.

Ministar Lukač, podsjećamo, optužio je advokata Ifeta Ferageta da je u Banjaluci ”po zadatku”.

”On je ovdje sa zadatkom iz Sarajeva da pravi nestabilnost u Republici Srpskoj i da kaže da je uključena druga država što je apsolutna laž”, rekao je Lukač na vanrednoj pres-konferenciji jučer u Banjaluci.

Feraget je u razgovoru za Oslobođenje rekao da ga u ovom slučaju vode isti motivi kao i u slučaju Dženana Memića.

”Mene je u Banjaluku iz Sarajeva poslala moja profesija sa potpuno istim motivima sa kojima i u Sarajevu zastupam predmet Dženan Memić. Pošto sam ja Banjalučanin po rođenju, kada sam preuzeo predmet Memić, onda je neko u Sarajevu mogao reći da su me poslali iz Banjaluke. Dake, to su notorne gluposti kojima ministar Lukač samo pokazuje koliko je neozbiljan”, poručio je Feraget.

Podsjećamo, ministar Lukač javnosti se obratio jučer na vanrednoj pres-konferenciji u Banjaluci. Govorio je o detaljima slučaja Dragičević, a pozvao je Davora Dragičevića da se vrati u institucije i pomogne u rješavanju ubistva njegovog sina Davida.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo