Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Jeftini letovi iz Bosne i Hercegovine sa Wizzairom i Ryanairom, već od 18 KM

Autor:Buka.com

Aviokarte su dostupne za kupnju odmah na službenim stranicama prijevoznika.

Preporučeno

Za sve ljubitelje putovanja iz Bosne i Hercegovine, stižu fantastične vijesti koje će razveseliti vaš novčanik! Wizzair i Ryanair, dva poznata low-cost prijevoznika, pokrenula su prodaju letova po nevjerojatno niskim cijenama koje počinju već od 9 eura.

Wizzair vas iz Banja Luke, Tuzle i Sarajeva vodi u brojne europske metropole po cijeni koja je manja od cijene ručka u restoranu. Za samo 9 eura možete se naći u Londonu, Dortmundu, Baselu ili Memmingenu, dok vas Beč i Goteborg čekaju za samo nekoliko eura više.

Upravo se čita:  Umro bh. biznismen koji u vlasništvu ima trgovački centar

S druge strane, Ryanair ne zaostaje sa svojom ponudom. Iz Banja Luke možete poletjeti prema istim destinacijama za samo 14 eura. Ovo je idealna prilika da već sada planirate svoje zimske odmore ili proljetna putovanja za 2024. godinu.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku! Aviokarte su dostupne za kupnju odmah na službenim stranicama prijevoznika. Bilo da želite istražiti urbani život velikih gradova ili se opustiti u nekoj od manjih destinacija, ovo je vaša šansa da to učinite po cijenama koje se ne pojavljuju često.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo