Subota, 9 prosinca, 2023

Ko je učenik Kosta K.? Učestvovao na mnogim takmičenjima iz historije, a jutros svoj bijes prvo iskalio prema nastavnici tog predmeta

Preporučeno

On je učestvovao na mnogim školskim takmičenjima. Više puta učestvovao je na takmičenjima iz matematike i dobijao pohvale.

Učenik Kosta K. (14) upao je danas u školu “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i usmrtio najmanje šest osoba, dok je više njih povređeno.

Kako se može vidjeti u evidenciji škole Kosta K. je učestvovao na mnogim školskim takmičenjima. Više puta učestvovao je na takmičenjima iz matematike i dobijao pohvale.

Upravo se čita:  Šta se dešava na Kosovu: KFOR utrostručio svoje prisustvo

Kosta je prošle godine osvojio i treće mesto na opštinskom takmičenju iz historije. Danas je cijeli krvavi pir počeo upravo zbog njegovog bijesa prema nastavnici istorije, na čiji je čas jutros upao i započeo pucnjavu.

Pucnjava se dogodila oko osam sati, kada je Kosta K. upao u školu i krenuo nasumično da puca.

On je najprije pucao na nastavnicu i učenike u kabinetu historije, a potom i dalje.

Upravo se čita:  Policija zaustavila vlasnika lokalne kafane, evo šta su mu pronašli ispod poklopca motora

Podsjetimo, prema pisanju srpskih medija, u pucnjavi je ubijeno najmanje osmoro djece dok je više povrijeđenih.

Troje djece je hospitalizovano u Dečijoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dijete u kritičnom stanju.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar objavio detaljne informacije: “Na javni poziv za EU pomoć imali smo i prijave mrtvih ljudi, žao mi je što nema dovoljno novca”

Na javni poziv za EU pomoć prijavilo se više od 216.360 domaćinstava u kojima živi 429.066 pojedinaca, a prema...

Možda vas zanima i ovo