Srijeda, 4 listopada, 2023

Kolege i prijatelji se u nevjerici opraštaju od Elvira Panjete koji nas je iznenada napustio

Preporučeno

– Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao – napisala je Helać.

Elvir Panjeta, dugogodišnji medijski radnik iznenada nas je napustio te je njegova smrt rastužila mnoge kolege i prijatelje.

“Brate moj. Ne mogu još da vjerujem. Sinoć smo razgovarali, smijali se, a jutros mi javljaju da si umro.Da te dragi Allah Dženetom nagradi, a mi koji smo te poznavali znamo kakav si prijatelj bio i kakva gromada od čovjeka”, jedan je od komentara njegovih prijatelja koje je šokirala njegova prerana smrt.

Upravo se čita:  Detalji incidenta ispred Binga: Amira sa majkom navodno nasrnula na mladića, ranije osuđivana za pokušaj ubistva

Novinarka Arijana Saračević- Helać na Facebooku je napisala:

“Dušica, Sunčica, Ljepotica. Tako sam ga zvala i osjećala. Utihnulo je srce našeg skromnog, poštenog lijepog Panje. Bio je sin jednog od braće Panjeta koji su sa komandantom Šehovićem, 27.jula 1993.godine, braneći domovinu, poginuli na Žuči. A on tek beba. Panjica i ja, na isti dan, slavili smo rođendan. Televizijska zajednica ga je voljela. Tužni smo dragi Panja i puno te volimo. Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao”, napisala je Helać.

Upravo se čita:  Protreslo je cijelu kuću: Jak zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu, osjetio se i u Makarskoj

Panjeta je bio višegodišnji uposlenik BHRT, Nove BH, te Una televizije.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo