Subota, 9 prosinca, 2023

Majka curice koja se nalazila na popisu 13-godišnjeg dječaka koji je napravio masakr: “Bio mi je u kući, sklonite te laži”

Preporučeno

Naljutio ju je, kaže, natpis s transparenta na kojem piše ‘razgovarajte s djecom‘, jer smatra da su roditelji s njim razgovarali

Majka jedne učenice beogradske OŠ ‘Vladislava Ribnikara’, koja se nalazila među imenima na popisu 13-godišnjeg dječaka Koste K., među građanima koji su se okupili kako bi ostavili cvijeće i zapalili svijeće za pokojne, počela je vikati natpisom raširenim na školskoj ogradi na kojem je pisalo ‘razgovarajte s djecom‘.

Upravo se čita:  Zašto je otac učestvovao u otmici: Slučaj iz prošlosti porodice ubijene djevojčice otkriva pozadinu zločina?

“Bio mi je u kući, sklonite te laži! Razgovarali su roditelji! Roditelji su razgovarali s njim! Ne lažite više! Nije bio zlostavljan, bio je voljen. Bila je zaljubljena djevojčica u njega!”, urlala je iz sveg glasa među gomilom učenika, prenio je Jutarnji.list.

Nakon toga novinarima je pojasnila šta ju je izbacilo iz takta i kazala kako je njezina kćerka bila u platonskoj vezi s Kostom K. i kako je poznavala i njegove roditelje.

Upravo se čita:  Policija zaustavila vlasnika lokalne kafane, evo šta su mu pronašli ispod poklopca motora

Naljutio ju je, kaže, natpis s transparenta na kojem piše ‘razgovarajte s djecom‘, jer smatra da su roditelji s njim razgovarali.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

KCUS ponudio Sebiji Izetbegović novo radno mjesto, prihvatila je

Dr. Izetbegović, bivša generalna direktorica KCUS-a je danas potpisala ugovor o radu koji joj je ponuđen u skladu s...

Možda vas zanima i ovo