Petak, 1 prosinca, 2023

Milorad Dodik se proglasio nacionalnim blagom: Predsjednik RS-a izazvao oštru raspravu u javnosti

Preporučeno

Da li je Milorad Dodik nacionalno blago Srba i Republike Srpske – tema je koju je otvorio upravo predsjednik RS-a i prvi čovjek SNSD, a koju je javnost dočekala sa nevjericom.

Izjava kako je upravo on nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske izazvala je oštru raspravu u javnosti na tu temu, pa su mnogi upitali da li je Dodik izgubio vezu sa realnošću i na čemu bazira svoju tezu?

Upravo se čita:  Nešić burno reagovao na tvrdnje Heleza: Ako postoje neke paravojske u BiH, to su one kojima prijeti on i time treba da se pozabavi Tužilaštvo BiH

– Mislim da sam nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske. Ja mislim… i nisam umišljen. Ozbiljno vam kažem. Ne može se mene ni klonirati ni patentirati. Mislim da moja volja, i energija koju ulažem u poziciju Srpske, očuvala je njene konture, očuvala je ovo što sad imamo. Učinila je da je Republika Srpska mirna, stabilna, da nema izazova te vrste – rekao je Dodik za RTRS.

Upravo se čita:  Premijerka HNK: Ne želim da ičije dijete, pa tako ni moja tri sina, ikada bude primorano napustiti BiH

On je još dodao da u Srpskoj ima zadovoljnih i nezadovoljnih, kao i svugdje u svijetu, „ali da se ovdje može živjeti i da se otvaraju perspektive i šanse da ljudi zarade“.

– Svako onaj ko hoće da radi danas može u Srpskoj da zaradi – rekao je Dodik.

Video u kojem Dodik govori da je „nacionalno bogatstvo Srba i Srpske“ veoma brzo je dospio na društvene mreže i izazvao lavinu komentara.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Penzioneri u FBiH će dobiti penzije ranije nego inače, najviša iznosi 2.626, a najniža 538,27 maraka

Iz Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje potvrđeno je da će isplata penzija za novembar početi sutra, u...

Možda vas zanima i ovo