Petak, 1 prosinca, 2023

Mladić iz BiH prijeti da će napraviti masakr kao onaj u Srbiji, oglasila se i policija

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Na profilu A. Z. iz Bihaća objavljene su prijetnje da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji, te da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić K. K. počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je uslijedio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dječaka.

Upravo se čita:  Penzioneri u FBiH će dobiti penzije ranije nego inače, najviša iznosi 2.626, a najniža 538,27 maraka

“Onaj dječak što je ubio osmero djece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude terror”, stoji na profilu A.Z.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je za Avaz i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Upravo se čita:  Poticaj od 200 hiljada KM za opstanak starih i tradicionalnih zanata

“Imamo informaciju. Obavještava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloljetan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to vidjeli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti provjeravamo”, rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Djevojka (16) namamila u šumu taksistu koji je silovao: Pojavila su se njena braća s užetom, a o epilogu bruji cijela Švedska

Švedski sud osudio je 16-godišnju djevojku i njena četiri brata za ubistvo čovjeka koji je silovao. Taksist kojeg je...

Možda vas zanima i ovo