Petak, 1 prosinca, 2023

Muškarac koji je usmrtio djevojku nije imao položen vozački ispit

Preporučeno

A.B. će biti predat na dalje postupanje nadležnom tužiocu

“Vozilom mercedes je upravljao A.B. koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo ugrožavanja sigurnosti u saobraćaju. Prilikom upravljanja vozilom, imao je prisustvo alkohola u krvi i vozilom je upravljao bez vozačkog ispita. Vozilo je također pretrpjelo štetu i smješteno je na depo”, kazala je danas portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić u vezi sa sinoćnjom nesrećom u Sarajevu.

Upravo se čita:  Porodica iz Brčkog donirala 110.000 eura za gradnju džamije u Austriji

“Od zadobijenih povreda, 25-godišnja žena je preminula na mjestu nesreće. Tijelo je prevezeno u proeskturu Bare gdje će biti obavljena obdukcija”, kazala je Novalić.

“Vozilom mercedes je upravljao A.B. zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo ugrožavanja sigurnosti u saobraćaju. Prilikom upravljanja vozilom, imao je prisustvo alkohola i vozilom je upravljao bez vozačkog ispita. Vozilo je također pretrpjelo štetu i smješteno na depo”, dodala je.

Upravo se čita:  Nakon drame oglasio se i Edin Tule: "Ni nakon 15 sati potjere, Raminih helikoptera, sipe, mupa, supa, interpola, bh. banana država nije uspjela locirati gdje se nalazi Aida Tule"

Ovaj muškarac će biti predat na dalje postupanje nadležnom tužiocu, kazala je Novalić.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo