Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

MVP BiH: Za 30 dana možete bez vize u Dubai

- Ovaj historijski događaj otvara put poboljšanom međusobnom razumijevanju, razvoju turizma, kulturnoj razmjeni i ekonomskoj saradnji između naših zemalja.

Preporučeno

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković saopćio je u petak da BiH ukida vize Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Nakon toga jutros se oglasilo Ministarstvo vanjskih poslova.

– U duhu jačanja bilateralnih veza, ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković i državna ministrica za međunarodnu saradnju UAE Reem Al Hašimi iz UAE potpisali su sporazum o ukidanju viza.

Upravo se čita:  Hrvatski 'Scout' nastavlja sa zapljenom: Iz kasarne Oružanih snaga u Tuzli izuzeto 26 topova o 3,3 miliona metaka!

Ovaj historijski događaj otvara put poboljšanom međusobnom razumijevanju, razvoju turizma, kulturnoj razmjeni i ekonomskoj saradnji između naših zemalja.

Radujemo se budućnosti ispunjenoj zajedničkim prosperitetom i prijateljstvom. Sporazum stupa na snagu 30 dana nakon potpisivanja – naglasili su iz Ministarstva.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o pomoći EU: Evo koliko je domaćinstava ispunilo uvjete za dodjelu novca!

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo