Petak, 1 prosinca, 2023

Nakon što je dobio otkaz zbog nesavjesne vožnje, Edin pretukao suprugu Erminu

Komentari na društvenim mrežama najviše su pogodili pomahnitalog Edina koji se sinoć napio i pretukao nedužnu suprugu saznaje Crna-Hronika.

Preporučeno

Redakcija portala Crna-Hronika danima je pisala o nesavjesnom profesionalnom vozaču kompanije “Pepex” iz Tuzle koji je svojom vožnjom ugrozio živote sudionika u saobraćaju ali i putnika u njegovom autobusu.

Nakon objavljenon video klipa vozač je dobio otkaz.

Komentari na društvenim mrežama najviše su pogodili pomahnitalog Edina koji se sinoć napio i pretukao nedužnu suprugu saznaje Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Poznat identitet bivšeg policajca koji se danas ubio na Rostovu

Kako saznaje portal Crna-Hronika, Edin je počeo piti alkohol od 18 sati u kući u kojoj je stanovao sa svojoj suprugom, da bi u noćnim satima, oko 02:00h razvalio vrata od spavaće sobe, i fizički pretukao suprugu.

Njegova supruga Ermina završila je sa teškim tjelesnim povredama na UKC-u u Tuzli a on iza rešetaka zahvaljujući brzoj intervenciji policijskih službenika MUP-a TK.

Upravo se čita:  Emotivni oproštaj od 33-godišnjeg radnika koji je jučer poginuo u Sarajevu: “Bio si i ostat ćeš dio nas…”

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo