Subota, 9 prosinca, 2023

Nermin Nikšić otkrio sadržaj pisma kojeg mu je ostavio Fadil Novalić

Preporučeno

Fadil Novalić nije bio na primopredaji mandata, te je Nermin Nikšić otkrio šta mu je prethodni premijer napisao u ostavljenom pismu.

Prva sjednica novoimenovane Vlade Federacije BiH bit će održana danas s početkom u 11 sati u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu.

Podsjetimo, jučer je Nermin Nikšić preuzeo dužnost na zajedničkom sastanku održanom u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu.

Sastanku su prisustvovali novoimenovani i dosadašnji članovi Vlade FBiH.

Upravo se čita:  KCUS ponudio Sebiji Izetbegović novo radno mjesto, prihvatila je

– Period koji je pred nama bit će obilježen reformskim procesima. Siguran sam da ćemo raditi kao tim i napraviti iskorake. Zahvaljujem se svima iz prethodnog saziva Vlade. Ambijent u kojem su radili nije bio povoljan i imamo razumijevanje. Mi trebamo da se bavimo onim što je pred nama – kazao je tokom zajedničkog sastanka premijer Nikšić, te je dodao da će Vlada biti otvorena za konstruktivnu saradnju.

Upravo se čita:  Advokat potvrdio, Milorad Dodik sutra pred Sudom BiH: “Kao da tužite patrijarha što nas je krstio”

Fadil Novalić nije bio na primopredaji mandata, te je Nermin Nikšić otkrio šta mu je prethodni premijer napisao u ostavljenom pismu.

Kako je Nikšić rekao za N1, da se ne radi o pismu “u tom smislu”.

– Nije ostavio pismo u tom smislu, nego pismo u kojem je naveo zakone i procedure ono što je ostalo u proceduri od Vlade. Nije ostavio pismo u kojem mi se lično obraća. Nego, dokle se došlo u postupcima i slično.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

KCUS ponudio Sebiji Izetbegović novo radno mjesto, prihvatila je

Dr. Izetbegović, bivša generalna direktorica KCUS-a je danas potpisala ugovor o radu koji joj je ponuđen u skladu s...

Možda vas zanima i ovo