Petak, 29 rujna, 2023

Nešić objavio fotografiju s Radončićem

Preporučeno

Nešić je predsjednik DNS-a i dio vladajuće koalicije u Vijeću ministara BiH.

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić objavio je danas na svom Facebook profilu fotografiju s Fahrudinom Radončićem iz Porto Montenegra.

Radončić je dva puta obavljao tu važnu funkciju (2013. i ponovo prije tri godine, kada je u pandemiji vršio i dužnost predsjednika Koordinacionog tijela za zaštitu i spašavanje BiH), prenosi Dnevni Avaz.

Upravo se čita:  Stevandić prijeti: Bilo kakav atak na sigurnost Dodika put je u nezavisnost RS

Nešić je predsjednik DNS-a i dio vladajuće koalicije u Vijeću ministara BiH.

Kako je kratko potpisao susret rečenicom “Mi lako nađemo zajednički jezik”, nije teško pretpostaviti da je bilo razmjene iskustava u obavljanju važne ministarske funkcije.

Inače, Radončić je u više navrata javno komplimentirao Nešiću na potpisu BiH s Europolom, što će značajno ojačati borbu protiv međunarodnog kriminala i pomoći da svi koji su koristili aplikacije Sky i Anom završe pred pravosuđem.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Izetbegović jedini kandidat za predsjednika SDA, Mehmedović najavljuje: Znak da je Bakir konačno oteo stranku od članstva

Nakon što je Stranka demokratske akcije (SDA) odbila kandidaturu Šemsudina Mehmedovića za predsjednika, on se oglasio putem saopćenja koje...

Možda vas zanima i ovo