Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Osumnjičeni za ubistvo žene u Sarajevu nedavno izašao iz pritvora u kojem je bio zbog nasilja u porodici

Sukob među bivšim supružnicima izbio je oko viđanja njihovog zajedničkog četverogodišnjeg djeteta, nakon što je Emira M. napustila Anela i odselila se iz stana u kojem su zajedno živjeli u Aleji Lipa na Alipašino Polje

Preporučeno

Anel B. (34) iz Sarajeva koji je sinoć uhapšen u sarajevskom naselju Hrasno nakon svojevrsne talačke krize, a nakon što je ubio svoju bivšu nevjenčanu suprugu Emiru M. (31) na Alipašinom Polju, nedavno je izašao iz pritvora, saznaje Faktor nezvanično iz izvora bliskog istrazi.

On se u pritvoru upravo nalazio po prijavi ubijene žene za nasilje u porodici. Za to djelo je i osuđen, po sporazumu o priznanju krivnje, na šest mjeseci zatvora.

Upravo se čita:  Evakuisani bh. državljani će biti smješteni u kampu Salakovac

Sukob među bivšim supružnicima izbio je oko viđanja njihovog zajedničkog četverogodišnjeg djeteta, nakon što je Emira M. napustila Anela i odselila se iz stana u kojem su zajedno živjeli u Aleji Lipa na Alipašino Polje, piše Faktor.

Anel B. je tokom dana usmrtio suprugu u njenom stanu i ostavio tijelo. Nakon što je usmrtio, sina je, prema nezvaničnim informacijama, poveo sa sobom u stan u ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a KS locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dijete. Pregovori su trajali duže, ali su okončani hapšenjem ubice u 20:10 sati.

Upravo se čita:  U Parlamentu BiH upućena inicijativa za smjenu ministra odbrane Zukana Heleza: Tvrde da je uznemirio javnost

Dijete je spašeno i dobrog je zdravstvenog stanja.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U RS-u za “crni petak” potrošeno 27 miliona KM, u FBiH čak 346 miliona KM!

Iako je i ove godine “crni petak” privukao veliki broj građana RS-a u tržne centre, a njihove novčanike za...

Možda vas zanima i ovo