Subota, 23 rujna, 2023

Ovako izgledaju djeca Halida Muslimovića: Lejla važi za pravu ljepoticu, a sin je bio u vezi sa poznatom blogerkom

Preporučeno

Pjevač Halid Muslimović danas uživa u izgrađenoj karijeri, slavi, ali i novcu koji je svojim talentom stekao, ali nikada nije zaboravio svoje djetinjstvo i mladost, kada je živio u siromaštvu.

Lejlin otac je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije, a ona je magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu, piše glamglam.ba.

Kćerka pjevača Halida Muslimovića, Lejla Muslimović krije se od očiju javnosti, a malo ko zna kako izgleda.

Lijepa Lejla ima oko 28 godina i ljepotom privlači pažnju na društvenim mrežama i izabrala je potpuno drugačiju profesiju od svog oca.

Foto: Glamglam

Naime, Lejlin otac je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije, a ona je magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu.

Halid je kćerku Lejlu dobio u braku sa suprugom Adelisom, a osim nje imaju i sina Enisa.

Enis je prije veze sa sadašnjom izabranicom imao romansu sa srbijanskom blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah, zbog čega je bio u žiži domaćih medija.

Nakon raskida sa Zorannah neko vrijeme se o njegovom privatnom životu nije znalo ništa, a onda je osvanula vijest da čeka naslejdnika sa sadašnjom suprugom.

Podsjetimo, pjevač Halid Muslimović danas uživa u izgrađenoj karijeri, slavi, ali i novcu koji je svojim talentom stekao, ali nikada nije zaboravio svoje djetinjstvo i mladost, kada je živio u siromaštvu.

Foto: Glamglam

Halid nikada nije krio da potiče iz radničke porodice, a svoje početke zauvijek će pamtiti po svojoj prvoj gitari koju mu je otac kupio tako što je zbog nje podigao kredit, jer su tada imali dovoljno novca samo za osnovne stvari. Pjevač ističe da je i danas, nakon toliko godina, sretan što je izabrao zanimanje koje ga ispunjava, kao i da je ponosan na svoj dosadašnji rad, koji je zaslužan za njegov uspjeh i popularnost.

Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najljepše što se može desiti. Što se popularnosti tiče, moja pjesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja – zaključio je Halid.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prognoza meteorologa: Evo kakvo će vrijeme biti do 4. oktobra

Ciklona će u dane vikenda u Bosni i Hercegovini donijeti padavine i manje topao zrak u odnosu na proteklu...

Možda vas zanima i ovo