Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Ovo je mladić koji je ubio svog prijatelja: Tukao ga dok nije pao u nesvijest

Preporučeno

Na ispitivanje su ga dovela dvojica interventnih policajaca, a na rukama je imao lisice

Mladić M.K. koji je nasmrt pretukao mladog vojnika Jakova Bočkaja (21) priveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu, piše Index.

Policija je jutros dovršila kriminalističko istraživanje i prijavila ga za kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti zbog brutalnog premlaćivanja koje se dogodilo nešto iza 2 ujutro u noći s petka na subotu.

Na ispitivanje su ga dovela dvojica interventnih policajaca, a na rukama je imao lisice. U prostorije Županijskog državnog odvjetništva ušao je s kapuljačom na glavi.

Upravo se čita:  Slovenija uvodi rigorozne mjere u saobraćaju

Jakov Bočkaj preminuo je jutros oko 9:20 sati u požeškoj bolnici od posljedica premlaćivanja. Napadač i žrtva bili su prijatelji i navodno su te noći bili zajedno u izlasku.

Kako su priopćili iz policije osumnjičeni je u subotu oko 2.15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave.

“Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio mjesto događaja. Ozlijeđeni 21-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi gdje je u nedjelju 16. aprila u jutarnjim satima od posljedica ozljeda preminuo”, stoji u priopćenju.

Upravo se čita:  Poznati lijek se povlači sa tržišta u Hrvatskoj: Mnogo se prodaje i u Bosni i Hercegovini

Mladi vojnik i napadač bili su prijatelji

Portal pozega.eu objavio je kako su dvojica mladića bili dugogodišnji prijatelji koji su praktički odrasli zajedno i da su te noći bili u zajedničkom izlasku. O motivima premlaćivanja još se uvijek ne zna ništa.

“Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili”, u nevjerici za portal prepričavaju mještani.

Upravo se čita:  Ovo je Vezira koja se u porodičnoj kući ugušila od dima iz peći na pelet

M.K. i pretučeni Jakov dijelili su i travnjak nogometnog kluba za koji su obojica igrali, trenirali i odlazili na utakmice.

Prijatelji pretučenog mladića iz osnovne i srednje škole, sumještani i saigrači iz nogometnog kluba su u šoku. Kazali su da je bio jako dobar dečko. Požega.eu objavio je i da je Jakov ostao u Hrvatskoj vojsci, dok su ostali članovi porodice otišli raditi u Njemačku. Nakon vijesti o premlaćivanju njihova sina, roditelji su se vratili u Hrvatsku.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo