Petak, 1 prosinca, 2023

Pjenila je, povraćala je…: Kako je na Goricu Dodik djelovalo Schmidtovo gostovanje na RTRS-u

- Prvo što sam pročitala jutros je da je Migrant gostovao na RTRS sinoć, pa bravo, objavila je Dodik, uz smajlija koji povraća.

Preporučeno

Visoki predstavnik Christian Schmidt gostovao je na RTRS-u. S obzirom da u informativnom programu ove TV kuće Schmidta nazivaju nelegitimnim, lažnim, nelegalnim, navodnim… visokim predstavnikom, do sinoć se ovakvo jedno gostovanje nije moglo ni zamisliti.

Šta se dogodilo i otkud ova promjena za sada je prilično nepoznato. Toliko je nepoznato, da to ne zna ni prva kćerka “u Srba”, Gorica Dodik. Ovaj događaj je za nju predstavljao takvo iznenađenje da joj je izazvao stanovite “digestivne probleme” na društvenoj mreži X.

Upravo se čita:  Milorad Dodik odgovorio da li dolazi na sud 6. decembra: Žele eliminisati mene i još neke ljude

– Prvo što sam pročitala jutros je da je Migrant gostovao na RTRS sinoć, pa bravo, objavila je Dodik, uz smajlija koji povraća.

A onda je pogledala razgovor i nije se mogla čudom načuditi kako se to Schmidt mogao usuditi da napadne jednog od najodanijih saveznika njenog “voljenog” tate, Nennada Nešića, koji ponekad, između dvije odbrane Dodikovog lika i djela, obavlja i funkciju ministra sigurnosti BiH.

Upravo se čita:  Zukan Helez otkrio lokacije navodnih kampova za obuku u RS

– I šta je poenta onih koji opravdavaju gostovanje one spodobe na RTRS?! Dok se neki bore sa vjetrenjačama i taj isti smrad bi da ukine Republiku Srpsku, vi mu na noge idete. Na sve to dajete idiotima povoda da likuju da bi i za to Milorada optužili. Dozvolili ste da pljuje po čovjeku koji jasno i glasno stoji iza Milorada, koji se nije ućutao i čeka ishod kao mnogi koji to godinama rade. Jel‘ to bio cilj da njih dvojicu posvađate?! Jel‘ treba eliminisati svakoga ko mu je podrška?, objavila je Gorica.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Potpisan ugovor: Ovo su nove aviolinije iz Tuzle, objavljene su i cijene karata

Današnjim potpisivanjem sporazuma aerodrom Tuzla i grčka aviokompanija Lumiwings zvanično započinju svoju saradnju. Svečanom činu potpisivanja sporazuma i uspostavi...

Možda vas zanima i ovo