Petak, 29 rujna, 2023

Pjevačica Seka Aleksić bila pratnja na maturi djevojčice koja je trpjela vršnjačko nasilje

Preporučeno

Djevojčica je ostala i bez pratnje za maturu, a nakon što je ova priča dospjela u javnost Seka Aleksić se oglasila i rekla da će ona biti pratnja ovoj djevojčici na maturskoj večeri.

Pjevačica Seka Aleksić nedavno je oduševila čitav Balkan nakon što je reagovala na priču djevojčice iz Vrbasa koja je trpjela vršnjačko nasilje.

Naime, djevojčici romskog porijekla učenici škole koju pohađa su ovih dana, malo prije mature, poklonili bakarnu žicu uz komentar: “Tvoji svakako skupljaju bakar, pa da doprinesemo.”

Upravo se čita:  Kolinda je kao vino, zahvaljujući ovoj hit dijeti smršala je čak 30 kilograma

Pored toga, djevojčica je ostala i bez pratnje za maturu, a nakon što je ova priča dospjela u javnost Seka Aleksić se oglasila i rekla da će ona biti pratnja ovoj djevojčici na maturskoj večeri.

Seka Aleksić je sada ispunila obećanje.

Ona je na svom Tviter nalogu objavila video snimke iz Vrbasa, gde ju je dočekala porodica djevojčice koja je zbog diskriminacije vršnjaka ostala bez pratnje za matursko veče, te je napisala:

Upravo se čita:  Influenserka Ilda Humić na sedmici mode u Milanu

“Mi odrasli smo pali svi na ispitu! Mia sa drugarima je otišla na maturu, možemo samo da se nadamo da će djeca biti mnogo bolji ljudi nego što smo mi!”

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Izetbegović jedini kandidat za predsjednika SDA, Mehmedović najavljuje: Znak da je Bakir konačno oteo stranku od članstva

Nakon što je Stranka demokratske akcije (SDA) odbila kandidaturu Šemsudina Mehmedovića za predsjednika, on se oglasio putem saopćenja koje...

Možda vas zanima i ovo