Petak, 1 prosinca, 2023

Policijska akcija “Paket”: Zelenašu oduzete hiljade maraka i mobilni

Preporučeno

Ovu akciju su realizovali u srijedu, a tom prilikom je zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo zelenaštvo uhapšen Đ.T.

Službenici Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Bijeljina Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) u akciji “Paket” pretresli su i uhapsili Đ.T. od kojeg su oduzeli nekoliko hiljada KM, mobilni telefon i druge predmete.

Kako su saopštili iz MUP-a Srpske, ovu akciju su realizovali u srijedu, a tom prilikom je zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo zelenaštvo uhapšen Đ.T.

Upravo se čita:  Meteorolog Sladić objavio prognozu za naredne dane: Evo gdje će i kada biti najgore

“U pretresima koji su izvršeni pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a po naredbama Osnovnog suda u Bijeljini, pronađeni su i oduzeti veća količina novca, mobilni telefoni, kao i drugi traženi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog djela. Policijski službenici su uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u četvrtak lice sproveli u OJT Bijeljina”, navode iz MUP-a RS.

Upravo se čita:  Akcija "Teretnjaka" uspjela: Prikupljanja pomoći za vozača kamiona
Foto: MUP RS

Preporučeno za vas

Izdvajamo

“Malo alarmantno zvuči”: Nikšić o mogućem poskupljenju struje i redukcijama

Zbog inflacije i situacije s kupovnom moći građana, nećemo povećavati cijenu električne energije za domaćinstva – ona će ostati...

Možda vas zanima i ovo