Srijeda, 4 listopada, 2023

Sestra Silvane Armenulić otkrila detalje: ‘Htjela je da se razvede… Imala je loš brak sa Radmilom’

Preporučeno

– Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom – rekla je Silvanina sestra Dina

Sestra Silvane Armenulić, Dina, nedavno je otkrila da pokojna pjevačica nije bila zadovoljna u braku sa Radmilom Armenulićem i da je navodno željela da se razvede.

Silvana je za sobom ostavila neizbrisiv trag u muzici, ali i u srcima ljudi koji su je voljeli, poput Radmila Armenulića – njenog supruga, ali i njene majke i sestre Dine koja je otkrila da je pjevačica prije saobraćajne nesreće, u kojoj je izgubila život, podnijela papire za razvod braka.

Upravo se čita:  Kemalu Malovčiću oduzeta vozačka dozvola u Austriji: "Šarao" sam po putu, mislili su da sam pijan

– Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno posljednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnijela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to spriječila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom – rekla je Dina tada navodno, prenosi Republika.rs.

Upravo se čita:  Kemalu Malovčiću oduzeta vozačka dozvola u Austriji: "Šarao" sam po putu, mislili su da sam pijan

Podsjetimo, nakon objavljivanja filma “Toma”, Radmilo je izjavio da je zaljubljivanje Silvane i Tome u filmu izmišljeno.

“Neću da gledam film o Tomi u bioskopu. Odlučio sam da ga pogledam kada bude na DVD. Kupiću disk i pogledaću ga kod kuće. Čuo sam razne kritike i na osnovu toga mogu da kažem da je totalni promašaj. Dijelovi koji se tiču moje pokojne supruge su netačni. Taj dio kom smo predstavljeni Silvana i ja nije prikazan na pravi način”, istakao je Radmilo.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo