Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Šokantno otkriće: Naručila ubistvo muža, pa glumila uplakanu udovicu

Policija u Majdanpeku je uhapsila S. M. (25), Slađanu P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo.

Preporučeno

Dejan Paunović je 5. avgusta pronađen mrtav u mjestu Klokočevac kod Majdanpeka. Zapaljeni automobil je pronađen pored puta, a u njemu ugljenisano tijelo Dejana.

Prema tadašnjim informacijama, sumnjalo se da je Dejan stradao u saobraćajnoj nesreći – da je sletio sa puta, nakon čega se vozilo zapalilo. Ipak, nakon više od tri mjeseca došlo je do jezivog preokreta.

Njegova supruga Slađana je medijima pričala drugu priču.

Ono što dodatno budi jezu u cijelom slučaju jeste da se uhapšena supruga oglašavala za medije nakon smrti Dejana, kada je pričala kako je skrhana nakon smrti supruga.

– Ne znam, taj dan me čudna jeza podilazila. Nervoza, nekako sam čudan predosjećaj imala. Danima mi je pričao da ga proganjaju misli o ocu i kroz snove da mu dolazi. Kada su mi javili, znala sam da se nešto loše dogodilo. Krenula sam i kad sam došla do Nive, imala sam šta da vidim. Od mog muža je ostao samo pepeo – rekla je njegova supruga tada za “Blic”.

Upravo se čita:  FUP uhapsio 27-godišnjaka, pronađeni arsenal oružja i eksplozivne materije

Nastavila je da kroz suze da priča o suprugu, čije je ubistvo, ispostaviće se kasnije, sama isplanirala i naručila.

– Ta slika će mi ostati za cijeli život. Nisam htjela da se radi obdukcija, nema razloga. Rekao mi je posljednje tog dana, kada smo se čuli, da auto nema svjetla i da mobilnim telefonom svijetli dok vozi jer preko mosta pješke nije htio da krene. Nije me poslušao. Danas nam najmlađa kćerkica puni osam mjeseci. Najstariji Stefan ima samo 9 godina. Imamo još dva mala sina, kako ću dalje – pričala je tada Slađana.

Upravo se čita:  Uhapšen Amir Pašić Faćo, evo i zbog čega

Dejan je iz Majdanpeka, radio je u rudniku i iza sebe je ostavio četvoro male djece. Podsjetimo, Dejan je pronađen mrtav samo dan nakon proslave godišnjice braka.

Policija u Majdanpeku je uhapsila S. M. (25), Slađanu P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo.

Upravo se čita:  Poznat identitet bivšeg policajca koji se danas ubio na Rostovu

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbijedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac tijelo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mjesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U RS-u za “crni petak” potrošeno 27 miliona KM, u FBiH čak 346 miliona KM!

Iako je i ove godine “crni petak” privukao veliki broj građana RS-a u tržne centre, a njihove novčanike za...

Možda vas zanima i ovo