Nedjelja, 24 rujna, 2023

Sve je spremno za Survivor: „Mi smo spremni, vrijeme je za igru”

Preporučeno

U neposrednoj blizini oceana, na atraktivnom, ali surovom terenu Dominikanske Republike kandidati Survivora kreću u avanturu života.

Večeras u 22.30h gledatelji će po prvi put vidjeti složne timove u akciji dok se nadmeću za hranu, bolje uvjete na otoku, alate za gradnju nastambi i brojne druge resurse kojima inače ne pridaju veliku važnost, a u divljini će im predstavljati pravi luksuz. Tropska klima, duge pješčane plaže i tirkizno more prvo je s čime će se kandidati susresti kada odlučno i energično krenu u utrku za osvajanje početnih povlastica. Upravo iz idiličnog krajolika od kojeg zastaje dah javio nam se voditelj Mario Mlinarić te prenio djelić užarene atmosfere s drugog kraja svijeta u kojem je trenutno visokih 30°C.

„Očekuje nas još jedna morska avantura. Kandidati su fenomenalni, izazovi su zahtjevni, sve u svemu jedna adrenalinska poslastica! Mi smo spremni, vrijeme je za igru“, najavio je Mario, javljajući se s pješčane plaže La Palmilla.

Jedna od najpoželjnijih destinacija na Karibima sljedećih će mjeseci biti dom kandidatima koji u nepoznato dolaze gotovo bez ičega, a iz sedmice u sedmicu nastojat će izboriti povlastice koje će im omogućiti da se u adrenalinskoj utrci za pobjedu lakše nose s teškim izazovima. Pred 20 kandidata je nezaboravna avantura, a što veću izdržljivost, domišljatost, snalažljivost i spretnost pokažu u ovoj pustolovini, duže će ostati u igri i više se približiti tituli pobjednika Survivora.

Sve je spremno za Survivor, a prve dojmove kandidata i ishode uzbudljivih izazova pratite večeras od 22.30 na Novoj!

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Duge kolone vozila na izlazu iz BiH na pet graničnih prelaza

Na graničnim prijelazima Velika Kladuša, Izačić, Gradina i Bosanska Gradiška duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne...

Možda vas zanima i ovo