Srijeda, 4 listopada, 2023

Tuga do neba: Dva brata preminula u razmaku od šest sati, mlađem (32) je srce prepuklo od tuge

Preporučeno

– Stariji je doživio saobraćajnu nesreću sa svojim motociklom i poslije nekog vremena je otišao. A onaj drugi nije mogao da izdrži taj bol. Bio je uznemiren, jako tužan i van sebe, srce nije izdržalo. 

Nezapamćena tragedija dogodila se u Solunu, kada su Teodoris (38) i njegov mlađi brat (32) preminuli u samo šest sati razlike. Kako se navodi, stariji brat je doživio saobraćajnu nesreću dok je vozio motor, nakon čega se nekoliko dana nalazio u bolnici na liječenju.

Nakon što je prebačen na rehabilitaciju, Teodorisu je naglo pozlilo, a samo dan i po kasnije, 9. juna, preminuo je usljed plućne embolije. Ranije istog dana, doktorica je pozvala njegovog mlađeg brata i obavijestila ga je o pogoršanju zdravstvenog stanja. Svega nekoliko sati nakon toga, uslijedile su tragične vijesti.

Upravo se čita:  Tragedija u Zavidovićima: "Aida bila radnica u pekari, a Mersud kuhar u restoranu"

Međutim, tragedije za oca Geogosa, nisu se tu završile. Tek što je saznao da je ostao bez jednog sina, nakon šest sati, preminuo je i drugi usljed infarkta miokarda.

– Dvoje moje djece otišlo je sa razlikom od 6 sati. Stariji je doživio saobraćajnu nesreću sa svojim motociklom i poslije nekog vremena je otišao. A onaj drugi nije mogao da izdrži taj bol. Bio je uznemiren, jako tužan i van sebe, srce nije izdržalo. Ženu sam izgubio ženu od raka prije 28 godina i sada sam sam. Ovi momci su mi bili podrška. Nemam nikoga. Samo brat mi je ostao. Šta da kažem; Moja djeca su bila cvijeće. Nisu imali zdravstvenih problema. Ne mogu da vjerujem, rekao je on u šoku.

Upravo se čita:  Tužan kraj potrage: 35-godišnja majka troje djece pronađena mrtva

Za grčke medije je govorio i stric mladića, Vasili, koji je naveo kako su braća bila jako povezana

– Dijelili su veliku ljubav i slabost jedno prema drugom. Bila su to veoma ljubazna djeca, duševna. Uvijek su bili jedan uz drugog u svemu. Stariji je u saobraćajnoj nesreći koju je doživio slomio nogu, ostao je deset dana u bolnici, urađene su operacije noge i prebačen je u rehabilitacioni centar. Dan nakon transporta preminuo je od plućne embolije. Odveli su njegovog brata iz rehabilitacionog centra i pozvali su mlađeg da dođe i rekli su mu da je umro.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Šta donosi najavljeni zakon: Koliko rakije će se moći proizvoditi?

Koliko se alkoholnog pića godišnje proizvede u FBiH – niko ne zna. Ova oblast je potpuno u “sivoj zoni”,...

Možda vas zanima i ovo