Srijeda, 29 studenoga, 2023

Uhapšen selefija Armin A. u Beogradu, na Facebooku objavio video iz streljane

Preporučeno

On se u septembru 2022. godine preselio u Beograd, pa je organizovan i pretres objekta, gdje je boravio na Opštini Zvezdara.

Zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog djela terorizam, koordinisanom akcijom BIA i MUP, jutros u 10 sati uhapšen je ekstremni lider vehabijskog pokreta iz Novog Pazara A.A., saznaju Novosti.

Prema saznanjima Novosti, A.A. je uhapšen nakon njegove objave na društvenoj mreži Facebook tokom prethodnih dana, u kojoj je istakao da je „nekada potrebno uzeti pravdu u svoje ruke“.

Upravo se čita:  Državljanin Bosne i Hercegovine uhapšen na granici kod Dubrovnika: U luksuznom vozilu marke Audi Q5 pokušao prokrijumčariti čak 20 kilograma kokaina

Uz to, navodio je i kako je „zaista snaga u gađanju“, objavivši u prilogu i video snimak kako koristi vatreno oružje u jednoj streljani na području Beograda.

Inače, on se u septembru 2022. godine preselio u Beograd, pa je organizovan i pretres objekta, gdje je boravio na Opštini Zvezdara.

Kako javlja Nova.rs, uhapšen ja Armin A.

Objava Armina A. na Facebooku

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Evropska komisija objavila kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Evropska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...

Možda vas zanima i ovo