Subota, 9 prosinca, 2023

Ukrala sat od 10.000 eura na aerodromu u Memingenu, pa odmah odletjela za Tuzlu

Preporučeno

Pripadnici granične policije iz Memingena odmah su kontaktirali svoje kolege na aerodromu u Tuzli i zamolili za pomoć.

Na aerodromu u Memingenu došlo je do teške krađe kada je, još uvijek nepoznata žena, ukrala rolex sat vrijedan 10.000 eura od putnika koji je prolazio bezbjedonosnu kontrolu.

Naime, 67-godišnji putnik je skinuo sat kako bi prošao kroz detektor metala, ali, kada je pokušao da uzme svoje stvari, shvatio je da nema sata!

Upravo se čita:  Hrvatski 'Scout' nastavlja sa zapljenom: Iz kasarne Oružanih snaga u Tuzli izuzeto 26 topova o 3,3 miliona metaka!

On je odmah krađu prijavio graničnoj policiji na aerodromu, a nakon što su pregledali video snimke, policija je identifikovala ženu koja je uzela sat. Međutim, tu nastaje problem, jer se ona odmah ukrcala na let za Bosnu i Hercegovinu i već je bila na putu prema Tuzli.

Međutim, pripadnici granične policije iz Memingena odmah su kontaktirali svoje kolege na aerodromu u Tuzli i zamolili za pomoć.

Upravo se čita:  U RS-u za "crni petak" potrošeno 27 miliona KM, u FBiH čak 346 miliona KM!

Policija je odmah po slijetanju aviona u Tuzlu ušla u trag ženi i u njenim ličnim stvarima je pronađen ukradeni rolex. Sat joj je oduzet, a policija je pokrenula istragu protiv nje. Inače, sat je navodno već na putu prema Njemačkoj, kako bi ga vratili pravom vlasniku.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

KCUS ponudio Sebiji Izetbegović novo radno mjesto, prihvatila je

Dr. Izetbegović, bivša generalna direktorica KCUS-a je danas potpisala ugovor o radu koji joj je ponuđen u skladu s...

Možda vas zanima i ovo