Subota, 9 prosinca, 2023

Više od 600 policajaca traži 21-godišnjeg ubicu koji je likvidirao osam ljudi. Najmlađa žrtva ima samo 14 godina

Preporučeno

Najmlađa žrtva je, kako javlja Telegraf, dijete u dobi od 14 godina. Jedna od žrtava navodno i jedan navijač Crvene zvezde, od kojeg se mnogi opraštaju na društvenim mrežama.

Osam osoba je ubijeno, a najmanje 13 ih je ranjeno u pucnjavi jučer navečer kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda, javljaju beogradski mediji, navodeći da se prema neslužbenim saznanjima strahuje se kako bi broj žrtava mogao biti i veći.

Prema prvim informacijama objavljenim oko ponoći, mediji su javljali da su ubijene dvije osobe – jedan policajac i njegova sestra u selu Dubona, a ranjeno je sedmero, među kojima i djeca.

Upravo se čita:  Majka otkrila šta se dešava na dan Vanjina (14) nestanka: ‘Kamere pokazuju da je skrenula s uobičajene rute’

Naknadno je javljeno da je i treća osoba podlegla ozljedama, a da je ranjeno jedanaestero. Po posljednjim informacijama iz srbijanskih medija ubijeno je osam osoba.

U toku je potraga za napadačem, 21-godišnjim Urošem B. Mediji javljaju da napadač nije osuđivan, ali da je ranije prijavljivan za nasilje.

Kako piše Blic, na terenu je 600 policajaca.

Policajac Milan Panić ubijen je u pokolju kod Mladenovca. On je bio treća žrtva krvavog pohoda. Ubijena je i njegova sestra.

Najmlađa žrtva je, kako javlja Telegraf, dijete u dobi od 14 godina. Jedna od žrtava navodno i jedan navijač Crvene zvezde, od kojeg se mnogi opraštaju na društvenim mrežama.

Prema neslužbenim informacijama s terena koje prenose srpski mediji, sve je krenulo na školskom dvorištu u selu kod Mladenovca. Najprije je izbila svađa, nakon čega je osumnjičeni otišao kod kuće po pušku i krenuo pucati. On je cijelu noć u bijegu, a identificiran je kao 21-godišnji Uroš B. (21).

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar objavio detaljne informacije: “Na javni poziv za EU pomoć imali smo i prijave mrtvih ljudi, žao mi je što nema dovoljno novca”

Na javni poziv za EU pomoć prijavilo se više od 216.360 domaćinstava u kojima živi 429.066 pojedinaca, a prema...

Možda vas zanima i ovo