Subota, 9 prosinca, 2023

Vukanović blokirao ulaz u NSRS, intervenisala policija

Autor:N1

“Blokirao samo zato što su terorisiti i siledžije. Uzmete auto paukom, i to je to. Šta ja da radim sada. Gaze nas godinu dana. Vama ne pravim problem. Vi radite po zakonu”, rekao je Vukanović policajcima.

Preporučeno

Poslanik Narodne skupštine Republike Srpske Nebojša Vukanopvić blokirao je svojim vozilom ulaz u ovu instituciju zbog, kako je rekao, samovolje vladajuće većine i odbijanja da Milan Petrović iz SDS-a bude izabran za potpredsjednika NSRS.

Za Petrovića je glasalo 22, jedan poslanik je bio protiv dok je 29 bilo suzdržanih.

“Blokirao samo zato što su terorisiti i siledžije. Uzmete auto paukom, i to je to. Šta ja da radim sada. Gaze nas godinu dana. Vama ne pravim problem. Vi radite po zakonu”, rekao je Vukanović policajcima.

Upravo se čita:  Schmidt: Građani BiH su spremni za EU, ali na žalost neki političari još nisu

Na komentar policijskog službenika da ” se nada da je skrenuo pažnju i da preparkira vozilo”, kazao je kako “ne može”.

“Ima prostora da se uđe. Morate shvatiti, vama smeta vozilo 10 minuta parkirano pored kojeg može da se uđe, a ne smeta vam 70 miliona iz EP nestalih, 70 kg kokaina. Čovjek došao unutra, ne da da uzmemo jednog potpredsjednika, godinu nas terorišu. Nećemo biti uokvirima koji nam nameće režim. To je bio spontani potez, krik zbog nametanja. Kažu kupili su 50 poslanika, mogu raditi šta hoće. Pa evo i ja mogu raditi…”, rekao je Vukanović.

Upravo se čita:  Milorad Dodik odgovorio da li dolazi na sud 6. decembra: Žele eliminisati mene i još neke ljude

Imao je salvu uvreda prema vladajućim poslanicima te je poručio kako ovo nije upereno protiv policije već Stvenadića i režima.

Radovan Višković, premijer RS rekao je kako je ovo rušenje digniteta NSRS.

“Ovo nije način. Ali čovjek se oženio, nek’ mu je sa srećom”, rekao je Višković. Na njegovu opasku da “mu automobil i nije neki”, Vukanović je odgovorio: “Auto Toyota od 1.300 kubika, staro 14 godina. Borbeni Volvo mi je u kvaru. Ni Đoković ne živi bolje od mene. Ali mi bolje auto ne treba.”

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nakon incidenta koji je zabrinuo region: Policija otkrila ko je muškarac koji je pokušavao nagovoriti djecu da s njim uđu u automobil

Radnici Policijske uprave istarske otkrili su ko je muškarac koji je u Pazinu i Trvižu pokušavao nagovoriti djecu da...

Možda vas zanima i ovo