Subota, 9 prosinca, 2023

Žena u Sarajevu sjekirom napala muža

Preporučeno

Policiji je izjavila da je on duži vremenski period verbalno, a povremeno i fizički zlostavljao

Jučer ujutro oko 7.50 sati, Operativni centar je zaprimio informaciju od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć da se u porodičnoj kući u ulici Sedrenik, općina Stari Grad, nalazi muškarac u besvjesnom stanju s vidnim povredama glave i vrata.

-Povrijeđeni je prevezen na KCUS, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i zadržan je na daljnjem liječenju. Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, obavili su pripadnici Uprave policije. Istog dana u 14.00 sati, uhapšena je I. K. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu N. K. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela – saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Upravo se čita:  Detalji tragedije koja je potresla BiH: Poznat identitet poginulog vozača kamiona, inspekcija na terenu

Prema nepotvrđenim informacijama, žena je napala supruga sjekirom, a policiji je izjavila da je on duži vremenski period verbalno, a povremeno i fizički zlostavljao.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar objavio detaljne informacije: “Na javni poziv za EU pomoć imali smo i prijave mrtvih ljudi, žao mi je što nema dovoljno novca”

Na javni poziv za EU pomoć prijavilo se više od 216.360 domaćinstava u kojima živi 429.066 pojedinaca, a prema...

Možda vas zanima i ovo