Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Kako su prije izgledali Izetbegović, Radončić, Komšić…

Nemojte propustiti

Najveće “blago” nematerijalne prirode svake redakcije je njezin foto arhiv. Redakcija Slobodne Bosne u proteklih 25 godina u svojim arhivama čuva više od milion arhivskih fotografija sa svih kontinenata.

Kako su prije 20-tak godina izgledali političari, društveni radnici, kulturnjaci i glazbenici moći ćete pogledati u, ekskluzivno za vas, odabra odabranim fotogalerijama u nekoliko serijala.

Prvi serijali rezervirani su za domaću društveno-političku elitu. U nastavcima donosimo i galerije sa arhivskim fotografijama iz oblasti kulturnog i sportskog života u Bosni i Hercegovini.

Kako su nekada izgledali i na šta su ličili Fahrudin Radončić, Bakir Izetbegović, Zlatko Lagumdžija, Dragan Čović, Milorad Dodik, Biljana Plavšić, Martin Raguž, Momčilo Krajišnik i druga politička elita pogledajte u nekoliko nastavaka na portalu Slobodne Bosne.

zlatko_lagumdzija_1
FOTOGALERIJA

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šta ustvari otkriva izvještaj s mjesta na kojem je Dženan Memić povrijeđen, a koji je saobraćajna policija poslala istražiteljima

Na Facebook grupi „Pravda za Dženana Memića“ objavljen je Izvještaj o kriminalističko-tehničkoj pretrazi lica mjesta, a koji su sačinili...

Možda vas zanima i ovo