Četvrtak, 28 rujna, 2023

Kako su prije izgledali Izetbegović, Radončić, Komšić…

Preporučeno

Najveće “blago” nematerijalne prirode svake redakcije je njezin foto arhiv. Redakcija Slobodne Bosne u proteklih 25 godina u svojim arhivama čuva više od milion arhivskih fotografija sa svih kontinenata.

Kako su prije 20-tak godina izgledali političari, društveni radnici, kulturnjaci i glazbenici moći ćete pogledati u, ekskluzivno za vas, odabra odabranim fotogalerijama u nekoliko serijala.

Upravo se čita:  Helez: Ne mogu da shvatim da neko ide u džamiju, a da je opterećen krađom i korupcijom

Prvi serijali rezervirani su za domaću društveno-političku elitu. U nastavcima donosimo i galerije sa arhivskim fotografijama iz oblasti kulturnog i sportskog života u Bosni i Hercegovini.

Kako su nekada izgledali i na šta su ličili Fahrudin Radončić, Bakir Izetbegović, Zlatko Lagumdžija, Dragan Čović, Milorad Dodik, Biljana Plavšić, Martin Raguž, Momčilo Krajišnik i druga politička elita pogledajte u nekoliko nastavaka na portalu Slobodne Bosne.

Upravo se čita:  Nenad Nešić zavodi red: Evo šta je zatražio od SIPA-e, GP-a, DKPT-a i OSA-e
zlatko_lagumdzija_1
FOTOGALERIJA

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar izazvao burne reakcije: Nešić podijelio lažnu sliku Vijećnice s bojama zastave Kosova i zaprijetio gradonačelnici Sarajeva

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić izazvao je burne reakcije nakon što je na mreži X podijelio fotošopiranu...

Možda vas zanima i ovo