Uslovi korištenja

USLOVI KORIŠTENJA

Molimo vas da ne koristite ovu web stranicu ukoliko se ne slažete sa bilo kojim dijelom naših uslova korištenja. Sadržaji Bh-index portala objavljuju se u najboljoj namjeri, a na osnovu vjerovanja da su relevantni i tačni, sa potpisom izvora ili autora.

Ograđujemo se od odgovornosti za gubitak ili štetu koji mogu nastupiti kao posljedica korištenja ili oslanjanja na bilo koju od informacija objavljenih na portalu ili prenesnih putem maila.

Vlasnici i uposlenici portala Bh-index.com se ograđuju od bilo kakve odgovornosti za proizvode ili usluge koje se nude u reklamnim tekstovima i na banerima objavljenim na stranicama portala.

Linkovi na stranice izvan internet portala Bh-index portala

Internet portal Bh-index sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom internet portala Bh-index.com i on nije odgovoran za sadržaj tih web stranica, kao ni eventualnu štetu nastalu korištenjim istih.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Bh-index portala. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Bh-index zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Bh-index nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijesti, slike, audio i video sadržaj

Svi posjetioci imaju pravo besplatno koristiti navedene sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati pravila korištenja, i slažu se da su korištenjem Bh-index.com portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala

(Bh-index)