Subota, 19 lipnja, 2021

Okupljanje ispred Narodne skupštine RS: Podrška protestima u Sarajevu iz Banjaluke

Nemojte propustiti

Dvadesetak građana Banjaluke okupilo se danas u Banjaluci kako bi izrazili svoju podršku građanima Sarajeva.Demonstranti su se okupili ispred Narodne skupštine RS, javlja Buka.

Foto: Buka
Foto: Buka

“Dosta nam je više vašeg nerada koji blokira napredak BiH i RS, dosta nam je vaše huškačke retorike i govora mržnje, dosta nam je represije policije i dosta nam je života nedostojnog čovjeka…..ili radite svoj posao ili idite…” poručili su okupljeni građani

Jelena Šantić Stefanoska izjavila je da je došla da podrži sve građane Bosne i Hercegovine, svoje istomišljenike sadašnje i buduće roditelje i prijatelje iz svih gradova BiH te da da podršku ideji da se zakon o JMB donese na nivou BiH.

“Ovi protesti nemaju nikakve veze sa instrukcijama bilo koje političke partije, ni vladajuće ni opozicione. Pozivam sve građane da ne slušaju takve izjave političara o tome da je ovo okupljanje građana instruisano. Ovaj zakon treba imati prioritet nad svim ostalim interesima.” rekla je Jelena Šantić Stefanoska za BUKU.

Izvor: Buka

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Spreman prijedlog odluke o potvrdama: Kovid-pasoši iz Bosne i Hercegovine će važiti i u EU

Potvrda bi trebala biti međunarodno priznata i u punom kapacitetu omogućavati građanima BiH putovanja po zemljama Evrope i svijeta. Bosna...

Možda vas zanima i ovo