Subota, 25 rujna, 2021

Poplava i u Čitluku, na ulicama zemlja i kamenje od bujica

Nemojte propustiti

Kiša koja je počela padati noćas doslovno je poplavila Čitluk. Ulica Kralja Tomislava je blokirana velikim brojem vozila koja ne mogu prometovati zbog vode na kolniku kod Robne kuće.

Nažalost potok Lukoć ne može primiti sve oborinske vode koje se slijevaju kroz centar Čitluka, piše portal brotnjo-online.com.

Kako doznajemo od mještana Čitluka, razina Lukoća nikad nije bila tolika. Poplivala je i ulica Stjepana Radića, a sva ta voda treba završiti u Čitlučkom polju koje je već puno! Prestanak kiše nije ni na vidiku, do kraja dana najavljene su nove oborine…

Nekoliko vozila je ostalo blokirano u vodi, a kako doznajemo ugroženo je nekoliko stambenih objekta. U Donjem Malom Ograđeniku došlo je do odrona potpornog zida.

Na prometnicama diljem Brotnja nalazi se zemlja i kamenje koju su nanijele bujice. Vozači se upozoravaju da voze opreznije. Stanje s vodom nije ništa bolje ni u ostatku Hercegovine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz njemačkih trgovina hitno se povlače proizvod iz BiH: Moguće trovanje krvi i meningitis!

Ovaj suhomesnati proizvod se prodavao u njemačkim saveznim državama Hessen, Baden-Württemberg, Bavarska, Donja Saska, Sjeverna Rajna-Vestfalija i Falačko Porajnje Iz...

Možda vas zanima i ovo