Utorak, 23 srpnja, 2024

Кoštunica: Ovim sporazumom Srbije nema na Kosovu

Preporučeno

Predsjednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica smatra da ni NATO, a ni zapadne sile nisu nanijele toliko zla koliko vlasti Srbije danas nanose sopstvenom narodu

kostunicaPredsjednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je kako je parafiranjem sporazuma u Briselu Srbija otvoreno prihvatila ukidanje države Srbije na Kosovu.

Koštunica je rekao da je aktuelna vlast “prodala teritorij Kosova za ništavni datum za početak pregovora s Evropskom unijom”.

Upravo se čita:  Platili u Grčkoj "4 zvjezdice" i all inclusive, a kad su otvorili vrata sobe, ostali u šoku: Evo za šta su dali 1.700 eura!

“Ova vlast je državoubica, jer je uništila srpske državne institucije na Kosovu. Po ovom sporazumu više ne postoji država Srbija na Kosovu, već Srbi treba da žive pod zakonima i vlašću lažne države Kosovo. Vlast je izdala državne i nacionalne interese na Kosovu i time Srbiji nanijela koban udarac sa strahovitim istorijskim posljednicama”, navodi se u pisanom saopćenju Koštunice.

Upravo se čita:  Užas u staračkom domu: Petero ljudi ubijeno u Daruvaru!

Koštunica smatra da ni NATO, a ni zapadne sile nisu nanijele toliko zla koliko vlasti Srbije danas nanose sopstvenom narodu.

“Ono što nije pošlo za rukom neprijateljima Srbije, da unište i ukinu srpske institucije na Kosovu, pošlo je za rukom aktuelnoj vlasti”, kazao je Koštunica.

(Anadolija)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Život na kredit: Banke od građana potražuju oko 12 milijardi maraka

Bosanci i Hercegovci bankama su dužni oko 12 milijardi maraka. Značajna cifra koju dugujemo bankama, odnosi se i na...

Još vijesti za vas