Utorak, 30 travnja, 2024

Nekoliko pogrešnih skretanja: Belgijanka krenula do Bruxellesa, a stigla do Zagreba

Preporučeno

Jedna je Belgijanka uistinu previše vjerovala svom GPS-u.

GPS_imagNaime, 67-godišnja Sabine Moreau iz gradića samo 70-ak kilometara udaljenog od glavnog grada Belgije, svojim Golfom krenula put Bruxellesa u posjet prijatelju, a kako bi joj sve bilo jednostavnije i kako ne bi morala previše razmišljati, lokaciju je upisala u GPS, prenose tamošnji mediji.

Ipak, čini se da to nije bio najbolji potez, jer njezino je putovanje trajalo puno duže nego što je mislila. Sve je krenulo po zlu u predgrađu Bruxellesa jer vozačica očito nije bila baš usredotočena na vožnju: “Vidjela sam francuske i njemačke prometne znakove, ali nisam baš razmišljala, samo sam nastavila dalje” ispričala je Sabine koja je bila toliko umorna da je u Njemačkoj čak i skrivila sudar te će morati za to platiti 300 eura.

U međuvremenu njezin ju je sin uzaludno pokušavao kontaktirati: “Moja je mama prilično neovisna i znali smo da je krenula u Bruxelles, ali prijatelj kod kojeg je trebala stići nije je dočekao. Kad sam to shvatio, stvarno sam se zabrinuo”, objasnio i dodao da je nakon toga obavijestio policiju o njezinom nestanku.

Sabine je na putovanje krenula u subotu, a tek kad je nakon otprilike 1450 kilometara stigla do Zagreba shvatila je da je vrijeme da se vrati: “U trenutku kad sam prošla Zagreb, sinulo mi je da bi uistinu bilo dobro da se vratim istim putem”, objasnila je gospođa koja je na odredište napokon stigla u ponedjeljak. Zahvaljujući GPS-u.

(Index.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas