Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Tragedija u Tuzli: Ubio poslodavca nakon otkaza, zapalio mu kuću a potom i sebi pucao u glavu

Preporučeno

Jedna osoba je poginula dok je jedna teško povrijeđena u incidentu koji se dogodio u Fočanskoj ulici u Tuzli oko 13 sati.

Foto: Dnevni avaz
Foto: Dnevni avaz

Vlasnik preduzeća Eurotaksi, Elvir Tirić iz Tuzle, ubijen je danas oko 13 sati u svojoj porodičnoj kući u Fočanskoj ulici. U njega je iz pištolja pucao Nusret Jahić, koji je nakon ubistva zapalio kuću, a potom u dvorištu pucao sebi u glavu.

Upravo se čita:  Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

“N.J. je dovezen na UKC Tuzla sa izuzetno teškim povredama glave. Također, pomoć na UKC Tuzla se ukazuje E.O. i H.K., te šestorici službenika MUP-a TK zbog trovanja karbon monoksidom. Niko od njih nije životno ugrožen”, kazala je portparolka UKC Tuzla Amra Odobašić.

Motiv ovog zločina je otkaz, kojeg je navodno Jahić dobio nedavno u ovom preduzeću.

Upravo se čita:  Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Na mjestu događaja su tuzlanski vatrogasci koji su ugasili požar na kući , kao i Služba hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla.

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedavajući Bećirović u Berlinu: BiH je zahvalna Njemačkoj za podršku rezoluciji o Srebrenici

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović razgovarao je s predsjednikom Savezne Republike Njemačke dr. Frank-Walterom Steinmeierom prvog dana zvanične...

Još vijesti za vas