Subota, 4 svibnja, 2024

Koncert za JMB danas ispred zgrade Parlamenta BiH

Preporučeno

Na protestnom koncertu za JMB danas će svirati Dubioza kolektiv, Letu Štuke, Zoster, Frenkie, Skroz, Dvadesetorica, Grof Đuraz i Gospoda, KZU ole ole & PZU oje oje i Billy Andol, a očekuje se dolazak više hiljada građana.

Foto: Jamak E.
Foto: Jamak E.

Ispred zgrade Parlamenta BiH će se danas okupiti devet bosanskohercegovačkih bendova, a koncert bi trebao trajati od 17:00 do 22:00 sata.

Upravo se čita:  Pogledajte kako izgleda vježba Oružanih snaga BiH sa američkim vojnicima

Kako je navedeno na Facebook grupi “JMBG za sve”, ideja je da bendovi ugroženim parlamentarcima svojom muzikom pruže bar malo utjehe i podstreka za efikasniji rad i brže donošenje zakona.

„Bendovi su se okupili oko ideje da ugroženim parlamentarcima svojom muzikom pruže bar malo utjehe i podstreka za efikasniji rad i brže donošenje zakona“, poručuju organizatori.

Upravo se čita:  Više od polovine stanovnika zadovoljno životom u BiH, čekaju se nove investicije

Za parlamentarce će svirati Dubioza kolektiv, Letu Štuke, Zoster, Frenkie, Skroz, Dvadesetorica, Grof Đuraz i Gospoda, KZU ole ole & PZU oje oje i Billy Andol.

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Snižene cijene peleta i ogrevnog drveta

Cijene peleta i ogrevnog drveta u entitetu Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

Još vijesti za vas