Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Nakon informacije da je umro, oglasio se sin Muharema Serbrezovskog: Moj otac je živ!

Preporučeno

Nakon što je na pojedinim portalima u regiji odjeknula vijest da je umro, legenda estrade Muharem Serbrezovski javio se na putem Facebooka, poručivši fanovima da je živ i zdrav.

Muharem Serbezovski, Foto: Arhiv

Vijest je, naime, glasila da je Serbrezovski preminuo u bolnici u Skoplju, i to nakon kratke i teške bolesti u 67. godini. Odmah potom Muharemove kolege su počeli objavljivati statuse u kojima se opraštaju od njega, prenosi Express magazin.

Odmah potom je Muharemov sin Durmiš svoje pratioce obavijestio da je njegov otac živ i zdrav te da je ovo što je objavljeno u najmanju ruku nebuloza ali i veliki bezobrazluk.

Nakon Duriša, videoporukom na Facebooku oglasio se i sam Muharem koji je dao izjavu te umirio na hiljade svojih fanova.

Muharem i Durmiš Serbezovski, Foto: Arhiv

“Evo upravo sam stigao iz Beograda u Sarajevo. Živ sam i zdrav i, nadam se, još dugo godina ću da vam pjevam, da stvaram, da vas volim i poštujem. Slušat ćete još godinama Muharema Serbezovskog! Kad Onaj gore odredi, tek onda idem. A to što pišu, džaba im, mene to uopšte ne tangira”, izjavio je Muharem.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid ovog proljeća. Letovi su 25. maja i...

Još vijesti za vas