Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Porodica čeka ko će odgovarati za pogibiju Nihada: “Izgubio sam brata zbog divljanja bahatog vozača”

Preporučeno

“Tačno prije 6 mjeseci izgubio sam brata u saobraćajnoj nesreći usred divljanja bahatog vozača. Stvari se još nisu ni pomjerile s mrtve tačke. Je li život mlade osobe došao ravan s nulom ili će se stvari početi mijenjati?”

Porodica čeka ko će odgovarati za pogibiju, Foto: Večernji list

Jučer je bilo šest mjeseci od kako je tragično stradao 21-godišnji Nihad Demirović iz Ostrošca.

Upravo se čita:  Nađeno tijelo druge djevojčice u rijeci: Nastavlja se potraga za Almom i njenim sinom

Tragična nesreća dogodila se u mjestu Drežnica između Jablanice i Mostara. Sudarili su se Opel Corsa kojom je upravljao Demirović i Audi A5 kojim je upravljao Vanja S. iz Sarajeva, a s njim u vozilu nalazila se supruga i dvoje maloljetne djece.

Kako je tada objavljeno, vozač Audija je vršio pretjecanje u krivini, a u tom je trenutku naišao Demirović u automobilu i došlo je do direktnog sudara.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

Porodica stradalog Nihada Demirovića podsjeća javnost na tragediju koja se dogodila prije šest mjeseci te ističu kako još uvijek niko nije odgovarao za pogibiju ovog 21-godišnjaka.

“Tačno prije 6 mjeseci izgubio sam brata u saobraćajnoj nesreći usred divljanja bahatog vozača. Stvari se još nisu ni pomjerile s mrtve tačke. Je li život mlade osobe došao ravan s nulom ili će se stvari početi mijenjati?”, rekao je za Vecernji list brat stradalog Nihada Demirovića.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedavajući Bećirović u Berlinu: BiH je zahvalna Njemačkoj za podršku rezoluciji o Srebrenici

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović razgovarao je s predsjednikom Savezne Republike Njemačke dr. Frank-Walterom Steinmeierom prvog dana zvanične...

Još vijesti za vas