Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Poznat identitet uhapšenog zbog ubistva biznismena Slaviše Krunića: Radi se o zaposleniku njegove firme

Preporučeno

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske uhapsili su radnika firme Sector Security Rodoljuba Gajića iz Banjaluke koji se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, saznaje Srna.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske sinoć lišili slobode osumnjičenog G.R. iz Banjaluke zbog krivičnog djela teško ubistvo izvršenog na štetu Slaviše Krunić i Žarka Pavlovića i krivično djelo teško ubistvo na štetu Gorana Ilića.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

“Osumnjičeni G.R. je 22. aprila oko 22.30 časova u mjestu Glamočani, opština Laktašix, zajedno sa Kovačević Željkom, Đukanović Benedijem i Baldo Emiliom izvršio predmetno krivično djelo”, rekla je Miljanovićeva.

Srna nezvanično saznaje da je Gajić obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, te da je informacije odavao Đukanoviću i Baldiju.

Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Emilija Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedi Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid ovog proljeća. Letovi su 25. maja i...

Još vijesti za vas