Srijeda, 1 svibnja, 2024

Izetbegović: Ljubomorni su na Sebiju, za godinu dana je napravila uspjeh kakav drugi nisu za 20 godina

Preporučeno

Brojni visoki funkcioneri SDA smatraju da bi se Sebija Izetbegović trebala povući s političke scene.

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović govorio je o političkim dešavanjima u Bosni i Hercegovini, ali i brojnim aferama koje potresaju SDA.

Visoki funkcioneri SDA poput Alme Čolo, Edhema Bičakčića, Denisa Zvizdića, Semira Efendića i brojnih drugih javno su poručili kako smatraju da bi se Sebija Izetbegović trebala povući s političke scene.

Upravo se čita:  Puljić donio nove informacije iz UN-a: Ne nasjedajte na laži i propagandu

Bakir Izetbegović, inače suprug Sebije Izetbegović, mišljenja je kako oni nisu upravu i da je njegova supruga postigla mnogo u SDA tačnije da je za „godinu dana napravila uspjeh kakav oni (neki u SDA) nisu za deset ili dvadeset godina“ te da su u suštini svi ljubomorni na Sebiju Izetbegović jer – za razliku od nje – oni nemaju „politički damar i harizmu“.

Upravo se čita:  Reakcija VSTV-a: Konaković izjavama vrši eroziju principa vladavine prava u našoj zemlji!

– Treba poštovati žene, njihovu jednakost, prevazići balkanski mentalitet i odnos po kom muž ženi naređuje šta će uraditi, ili neće uraditi. Sebija Izetbegović je slobodna i realizovana osoba, svoje odluke donosi sama, pa će i u ovoj situaciji svoju odluku donijeti sama, izjavio je Bakir Izetbegović prenosi Crna-Hronika.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas