Nedjelja, 14 travnja, 2024

Crnogorska manekenka otkrila sve tajne svoje veze sa Berlusconijem

Preporučeno

Crnogorska manekenka Katarina Knežević (22) koja je privukla pažnju javnosti izjavom da je u vezi sa bivšim premijerom Italije Silvijom Berluskonijem, u intervjuu danom krajem prošle godine za jedan italijanski list je istakla da bi za njega bila spremna i da ubije. U tom intervjuu, Kneževićeva je ustvrdila da je decembarska objava bivšeg premijera da ima novu vjerenicu čista medijska farsa i kako će ona ipak biti ta koja će postati Berluskonijeva supruga

Kata-300x187Iako su mnogi njene izjave izvrgnuli ruglu, lijepa Katarina potvrđuje da je bila sasvim ozbiljna. O vezi Berlusconija i “Đukanovićeve nećakinje”, kako je zovu u medijima, mnogo je pisano proteklih godina u Italiji. Kažu da ga je ucjenjivala i iznuđivala mu novac sa sestrama, što ona odlučno negira. Njihova veza je, tvrdi, potpuno drugačija. Lijepa Crnogorka za popularni sarajevski magazin Azra dala je širi intervju iz koje prenosimo nekoliko pitanja i odgovora.

Kakav je ljubavnik, budući da ima 76 godina, a Vi ste još mladi..

– On ima 76, ali je ustvari takav kao da ima 56 (smijeh). Njegovan je, markantan, mladolike prirode. Kada postoji ljubav i vi to znate, nije vas briga šta ljudi misle i govore o godinama.

Hoćete li uskoro s njim doći u domovinu?

Baš smo pričali nedavno o tome. Što se tiče Crne Gore, volim je, to je moja domovina, ali nisam rekla da se slažem s ljudima koji žive tamo. Znate kako je na Balkanu, mnogo primitivzma i zavisti.

Spomenuli ste da volite Sarajevo, da ste često dolazili tu. Možemo li očekivati da Vas u Sarajevu vidimo s Berlusconijem?

– Pa potrudit ću se. u Sarajevu sam bila prošle godine, Bosna je moja treća domovina.

Čime Vas je šarmirao?

– Učinio mi se kao normalna osoba, koja zna šta želi. Vrlo je inteligentan.

Ko se kome prvi udvarao?

– On meni.

Kakve Vam poklone daruje?

– Meni je najljepši poklon što sam ga upoznala. To se ne može novcem kupiti.

Iz kakve porodice dolazite, od koga ste naslijedili ljepotu?

– Rođena sam u Podgorici. Tamo nam je porodična kuća i tamo žive moji roditelji. Oni su rodili šestero djece, četiri kćerke i dva sina. Ja imam sestru blizanku, Kristinu. Svi smo mnogo vezani jedni za druge i za Italiju. Najstarija sestra Zorica je uvijek željela živjeti u toj zemlji. Otišla je tamo u školu i kasnije povukla cijelu familiju. Sada ima četvero djece. Bavila se manekenstvom, kao i Slavica koja je u Italiju odselila druga. Ona je nekad bila prva pratilja, a zatim Miss ex Jugoslavije. Sada je lični asistent gospodinu Berlusconiju. Kristina i ja smo, također, željele da se bavimo manekenstvom i učestvovale smo na izboru za Miss Crne Gore i Jugoslavije. Starije sestre su bile naši idoli, drugih nemam. One su uvijek tu kada nam treba neki savjet, one nam prve skrenu pažnju ako nešto pogriješimo.

Kada ste Vi preselili u Italiju?

– Sestra Kristina i ja smo zajedno tamo otišle prije tri godine. Italija je sada naša druga kuća, a moji najveći prijatelji su upravo moje sestre. I roditelji će nam uskoro doći i prvom prilikom ću ih upoznati sa Silviom.

Jeste li se tamo nastavili baviti manekenstvom?

– Da. Kada počnete neki posao, ne trebate ništa očekivati, već raditi. Ja sam se počela bavit manekenstvom, ali trenutno nisam član nijedne agencije. Idem na castinge, a bila sam i na jednom za posao na televiziji. Svjesna sam da postoji mnogo žena koje žele sve, i ljubav i karijeru, ali im ne uspije zato jer to ne žele jako. Ne možete nekom reći: “Volim te” i ostati samo na tome, treba raditi na toj ljubavi.

A šta je trenutno Vaša najveća želja?

– Imam mnogo želja, ali najveća je da ostanem pored osobe koju volim. Uradit ću i ono što se smatra nemogućim samo da to ostvarim.

Odnosi li se to na gospodina Berlusconija?

– Da, za njega ću učiniti sve što nije niko.

(Doznajemo)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas