Nedjelja, 14 travnja, 2024

Istražitelji razotkrili Karabatića: Ipak se kladio!?

Preporučeno

Uoči meča osmine finala svjetskog prvenstva u rukometu protiv Hrvatske, francusku reprezentaciju je zatresao skandal. Poznata afera oko klađenja u kojem je jedan od glavnih aktera bio i Nikola Karabatić sada se opet aktualizirala.

Nikola_Karabatic_910755017Sud je otkrio kako je Nikola Karabatić imao na svom mobitelu aplikaciju kladionice u kojoj je njegova djevojka uplaćivala novac. Kako prenose mediji u Francuskoj, tamošnji sud je pronašao novi detalj glede klađenja igrača Montpelliera, a posebno se to odnosi na obranu najboljeg igrača Nikole Karabatića koji se uvijek branio da se nikada nije kladio. Što se dogodilo? Sud je otkrio kako je Nikola Karabatić imao na svom mobitelu aplikaciju kladionice u kojoj je njegova djevojka uplaćivala novac.

Osim toga otkriveno je kako je Karabatić skoro dva sata bio spojen internetom na stranicu te kladionice i to pred ogled te sumnjive utakmice s Cessonom. Iako ništa od navedenog nije protuzakonito, L’Eqipue tvrdi kako bi novi dokazi mogli kompromitirati Nikolu Karabatića koji je uvijek tvrdio da se uopće nije kladio.

(Tportal.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas