Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Preporučeno

Potraga je bila otežana zbog činjenice da ona sa sobom nije imala mobilni telefon, ali i osjetljiva jer boluje od bipolarnog poremećaja.

Tijana Simić koja je 13. marta nestala na Karaburmi pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama. Detalji još nisu poznati.

Podsjetimo, Tijana Simić posljednji put je viđena 13. marta na Karaburmi i njen nestanak bio prijavljen je policiji.

Potraga je bila otežana zbog činjenice da ona sa sobom nije imala mobilni telefon, ali i osjetljiva jer boluje od bipolarnog poremećaja.

Upravo se čita:  Dijete se otrovalo Čokolinom kupljenim u Konzumu: Rok trajanja istekao mu je prije tri mjeseca!

Tijanina sestra, Sofija Petković početkom aprila govorila je za Vreme, kada je objasnila da je njena bolest u početku, dok su joj roditelji bili živi, bila kontrolisana redovnom terapijom. Nakon što su roditelji preminuli, njena rođena sestra Jovana pokušala je da dobije starateljstvo ili da je hospitalizuje, ali bezuspješno.

Sofija je tada otkrila i da je potraga, poslije dvije nedjelje, u potpunosti prepuštena porodici, te da je policija tada uspjela jedino da ispita komšije na Karaburmi i kontaktira bolnice.

Upravo se čita:  Usred juna: Pao snijeg u junu, Slovenci prave snješke bijeliće

„Posljednje što su nam u policiji rekli je da ne mogu da nam zabrane da tražimo moju sestru, ali da oni ne mogu ništa da učine, jer su svi reursi trenutno usmjereni na potragu za nestalom dvogodišnjom djevojčicom“, rekla je tada za „Vreme“ Tijanina rođaka Sofija.

Na sreću, Tijana je na kraju, poslije više od mjesec dana – pronađena.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas