Srijeda, 24 travnja, 2024

Stravično: Dvoje mladih smrskano u “mercedesu”

Preporučeno

Dejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20) iz Niša poginuli su kad se u njihov automobil zakucao „reno” Marine N. (25)

saobracajna-nesrecaDejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20), oboje iz Niša, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć kod sela Rutevac, nedaleko od Aleksinca. Nesreća se dogodila kada je „reno laguna“, kojim je upravljala Marina N. (25) iz Aleksinca, udario u „mercedes“ za čijim volanom je bio Stojev, a saputnik Katarina Stoičkov.

Lidija Pavlović, portparol niške policije, saopštila je da su u ovoj nesreći još dvije osobe zadobile teške, a jedna lakše povrede.
– Povrede opasne po život zadobila je Marina N. i ona je hitno prebačena u niški klinički centar. Teške povrede zadobio je i Aleksandar Đ. (21) iz Prokuplja, saputnik u „mercedesu“, a lakše je povrijeđen četvrti putnik iz „mercedesa“ Dragan P. (20) – rekla je Lidija Pavlović.

Upravo se čita:  Poznata srbijanska voditeljica pronađena mrtva

Prema informaciji iz niške policije, udes se dogodio kad je Marina N., koja je dolazila iz pravca Rutevca, izgubila kontrolu nad „lagunom“ i iznenada prešla na lijevu stranu puta, odakle je, iz suprotnog pravca, nailazio „mercedes“. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je Marina N. vozila brzinom neprilagođenom uslovima puta, budući da je padala kiša koja se pri tlu mestimično ledila.

Upravo se čita:  Preminula u porođajnoj sali: Ovo je porodilja, majka četvero djece ukopana je u svom selu, Tužilaštvo vodi istragu o smrti

Jedan od svedoka udesa, koji nije želio da se fotografiše i nije želio da mu se pominje ime, rekao je da je sudar bio neizbježan.
– Put je vodio pored Južne Morave, a sudar se dogodio u jednoj ne tako oštroj krivini. Izgleda da je vozač „lagune“ zbog mraka i magle prekasno video „mercedes“. Pokušao je da zakoči, ali se zbog tankog sloja leda auto samo zanio i praktično svom silinom zabio u lijevu stranu „mercedesa“!

Upravo se čita:  Neobični krugovi na nebu zbunili građane: Evo o čemu se tačno radi

Sudar je bio toliko jak da je motor „lagune“ nađen pedesetak metara od mjesta udesa! Poslije strahovitog praska začuli su se jauci preživejlih. Vozač „mercedesa“ i djevojka iz automobila na mjestu su ostali mrtvi – ispričao je svjedok.

(Kurir)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Oružanim snagama BiH nedostaje 1.500 profesionalnih vojnika

Bosna i Hercegovina izdvaja svega 0,9 posto BDP-a za obranu što je daleko od cilja od 2 posto koliko...

Još vijesti za vas