Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Stravično: Dvoje mladih smrskano u “mercedesu”

Nemojte propustiti

Dejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20) iz Niša poginuli su kad se u njihov automobil zakucao „reno” Marine N. (25)

saobracajna-nesrecaDejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20), oboje iz Niša, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć kod sela Rutevac, nedaleko od Aleksinca. Nesreća se dogodila kada je „reno laguna“, kojim je upravljala Marina N. (25) iz Aleksinca, udario u „mercedes“ za čijim volanom je bio Stojev, a saputnik Katarina Stoičkov.

Lidija Pavlović, portparol niške policije, saopštila je da su u ovoj nesreći još dvije osobe zadobile teške, a jedna lakše povrede.
– Povrede opasne po život zadobila je Marina N. i ona je hitno prebačena u niški klinički centar. Teške povrede zadobio je i Aleksandar Đ. (21) iz Prokuplja, saputnik u „mercedesu“, a lakše je povrijeđen četvrti putnik iz „mercedesa“ Dragan P. (20) – rekla je Lidija Pavlović.

Upravo se čita:  Tako susjedi rade: Vozio bez dozvole pa kažnjen sa 4.280 eura, oduzimanjem motocikla, a i uhapšen je!

Prema informaciji iz niške policije, udes se dogodio kad je Marina N., koja je dolazila iz pravca Rutevca, izgubila kontrolu nad „lagunom“ i iznenada prešla na lijevu stranu puta, odakle je, iz suprotnog pravca, nailazio „mercedes“. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je Marina N. vozila brzinom neprilagođenom uslovima puta, budući da je padala kiša koja se pri tlu mestimično ledila.

Upravo se čita:  Carinicima rekao da nema ništa prijaviti: Vozač na putu prema Hrvatskoj u vozilu sakrio cigarete vrijednosti od oko 7.000 eura

Jedan od svedoka udesa, koji nije želio da se fotografiše i nije želio da mu se pominje ime, rekao je da je sudar bio neizbježan.
– Put je vodio pored Južne Morave, a sudar se dogodio u jednoj ne tako oštroj krivini. Izgleda da je vozač „lagune“ zbog mraka i magle prekasno video „mercedes“. Pokušao je da zakoči, ali se zbog tankog sloja leda auto samo zanio i praktično svom silinom zabio u lijevu stranu „mercedesa“!

Upravo se čita:  Dušan Obrenović, koji je jučer pretučen na Kosovu, prije prelaska u pravoslavlje zvao se Sulejman Muratović

Sudar je bio toliko jak da je motor „lagune“ nađen pedesetak metara od mjesta udesa! Poslije strahovitog praska začuli su se jauci preživejlih. Vozač „mercedesa“ i djevojka iz automobila na mjestu su ostali mrtvi – ispričao je svjedok.

(Kurir)

Pročitajte još

Izdvajamo

Danas zajednička sjednica Vlada RS i FBiH u Banja Luci

Zajednička sjednica entitetskih vlada bit će održana u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske s početkom u 13 sati Zajednička sjednica...

Možda vas zanima i ovo